Header beeld

Ja, ik bestel een kaart voor een vluchteling

Vul hier je gegevens in:

Vul hier je postcode in.
Vul hier je huisnr. in.
Vul hier je straatnaam in.
Vul hier je woonplaats in.
Vul hier je land in.

Geboortedatum

Disclaimer

VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met de verstrekte persoonsgegevens. Wij gebruiken je gegevens om je te informeren over ons werk en om steun te vragen voor acties. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. De reden dat er om een geboortedatum wordt gevraagd is dat we kinderen willen uitsluiten van elke vorm van vervolg communicatie. Je kunt je gegevens op ieder moment opvragen of laten wijzigen via onze donateursservice. E-mail: donateurs@vluchtelingenwerk.nl. Telefoonnummer (020) 346 72 07.

Velden met een * zijn verplicht.

? VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy

Zonder familie ben je nergens thuis... Stuur jij vluchtelingen een kaartje?

Duizenden door oorlog verscheurde gezinnen in Nederland wachten op hereniging. Wil jij hén, en andere vluchtelingen, een hart onder de riem steken? Stuur dan een Warm Hart kaart en laat weten dat je aan hen denkt. Wanneer je dit formulier invult, krijg je de kaart gratis thuisgestuurd. Schrijf er een wens op en stuur deze naar ons terug. Dan bezorgen wij de kaart bij een vluchteling in een asielzoekerscentrum in Nederland.

VluchtelingenWerk biedt vluchtelingen juridische en praktische begeleiding tijdens deze onzekere en vaak eenzame periode. Lees hier alles over gezinshereniging.