Header beeld

Ja, ik bestel een kaart voor een vluchtelingkind

  • Wil jij vluchtelingkinderen laten weten dat ze er niet alleen voor staan? Met de Happy-kaart stuur je kinderen in een azc een mooi stickervel én een vriendschapsgroet. Vraag de Happy-kaart aan en vul dit formulier in. 

  • Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan je ouders om hun gegevens in te voeren.

Gegevens volwassene

Vul hier je postcode in.
Vul hier je huisnr. in.
Vul hier je straatnaam in.
Vul hier je woonplaats in.
Vul hier je land in.
Wat doen we met jouw gegevens?

Nadat je je gegevens hebt ingevuld zullen we je maximaal 3 e-mails sturen over deze actie. Uiteraard kun je je hier ook voor afmelden. Als je hebt aangegeven interesse te hebben in actueel nieuws van VluchtelingenWerk, dan ontvang je maandelijks actuele ontwikkelingen en nieuws over vluchtelingen in Nederland.

Wij gebruiken je gegevens om je te informeren over ons werk en om steun te vragen voor onze acties. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Je kunt je gegevens op ieder moment opvragen of laten wijzigen via onze donateursservice:
E-mail: donateurs@vluchtelingenwerk.nl
Telefoonnummer 020 346 72 07

Velden met een * zijn verplicht.

? VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy

Stuur jij vluchtelingkinderen ook een kaartje?

In Nederland wonen duizenden vluchtelingkinderen in asielzoekerscentra. Net als Divorah (7) moesten zij vluchten voor bijvoorbeeld oorlog en geweld. In Nederland zijn ze veilig, maar hebben ze het vaak erg moeilijk zonder hun familie en vriendjes om zich heen.

Laat vluchtelingkinderen weten dat ze er niet alleen voor staan, vraag de Happy-kaart aan! Op de voorkant van de kaart staan leuke stickers en op de achterkant kun je een vriendschapsgroet schrijven. Als je de kaart vóór 15 januari 2019 naar ons terugstuurt, zorgen wij ervoor dat hij wordt bezorgd bij een kind in een asielzoekerscentrum.