Velden met een * zijn verplicht. VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy.

Met jouw steun staan we klaar voor vluchtelingen

De opvang van vluchtelingen in Nederland is in een humanitaire crisis beland. De huidige crisisopvang is in veel gevallen mensonwaardig en ligt ver beneden de wettelijke normen. Daarom roept VluchtelingenWerk de overheid ter verantwoording: zorg voor opvang die tenminste voldoet aan de minimale eisen! Als VluchtelingenWerk komen wij op voor de rechten van vluchtelingen die de wanhoop nabij zijn. In elke (nood)opvanglocatie staan wij klaar om te helpen en naar hun verhalen te luisteren. Onze duizenden deskundige vrijwilligers zetten zich met hart en ziel voor hen in. VluchtelingenWerk staat klaar voor vluchtelingen: Vluchtelingen kunnen op ons rekenen.

  • Wij staan in elk asielzoekerscentrum in Nederland klaar met een team van medewerkers en vrijwilligers om vluchtelingen in deze moeilijke en emotionele tijd op te vangen.
  • Wij geven vluchtelingen persoonlijke begeleiding bij hun asielprocedure en maken ze wegwijs in de Nederlandse samenleving.
  • Wij komen op voor de belangen van vluchtelingen en zetten druk op het kabinet om hen te beschermen en menswaardige opvang te bieden.
  • Aan de grenzen van Europa ondersteunen wij lokale partnerorganisaties bij de opvang en bescherming van vluchtelingen.

Jij kunt hierbij helpen door ons werk te steunen met een gift. 
Help mee en geef nú. Want niemand vlucht vrijwillig! 

Dankjewel!