VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy.

Gastles Geef Vrijheid een Gezicht

Wij vinden het heel waardevol dat jij onderwerpen als oorlog, vluchten en vrijheid in de klas wil behandelen. Om te bepalen of het mogelijk is een gastles in jouw klas te organiseren, hebben we enkele gegevens van je nodig. Zo horen we graag om wat voor type school en klas het gaat en wat mogelijke data in de maanden oktober, november en december van 2023 zijn voor een gastles op jouw school.

Na het invullen van deze gegevens laten wij je zo snel mogelijk weten of het mogelijk is een gastles in jouw klas te organiseren. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de beschikbaarheid van de gastsprekers. Hou er rekening mee dat het enkele weken kan duren voordat we contact met je opnemen.

We willen je er graag op attenderen dat er eenmalige kosten van 75 euro aan deze gastles verbonden zijn. Daarnaast zijn deze gastlessen geschikt voor leerlingen vanaf groep 8. Bij vragen kun je een mail sturen naar scholen@vluchtelingenwerk.nl

Sara (15): "De dag ervoor waren we nog gezellig op bezoek bij familie. Een dag later valt er een bom en zie ik allemaal gewonde en dode mensen op straat. Ik kon niet geloven dat dit echt gebeurde."