Header beeld

Help mee met een gift en breng gevluchte gezinnen weer samen

Mensen op de vlucht voor oorlog en geweld zijn in Nederland veilig, maar kunnen pas echt verder met hun leven als ze weten dat ook hun dierbaren weer veilig zijn. Het herenigen van vluchtelingen met hun gezin is een langdurig en kostbaar proces. VluchtelingenWerk biedt daarom zowel praktische als financiële ondersteuning. Voor deze ondersteuning zijn we afhankelijk van de bijdragen van donateurs. We hebben je hulp dus hard nodig!

Geef voor gezinshereniging

Welk bedrag wil je geven?

U bent het bedrag vergeten
Vul hier je postcode in.
Vul hier je huisnr. in.
Vul hier je straatnaam in.
Vul hier je woonplaats in.
Vul hier je land in.
Kies hier je bank Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling
Wij hebben je BIC-nummer nodig voor de betaling

Hierbij machtig ik VluchtelingenWerk Nederland om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.

Kies hier je bank

Velden met een * zijn verplicht.

? Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze donateursservice
? VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy

Breng gevluchte gezinnen weer samen

Duizenden door oorlog verscheurde gezinnen in Nederland wachten op hereniging. Zolang hun gezin gevaar loopt, is er geen ruimte om een nieuw leven te beginnen.

Het herenigen van vluchtelingen die noodgedwongen zijn gescheiden van hun familieleden is een langdurig en kostbaar proces. VluchtelingenWerk biedt daarom zowel praktische als financiële ondersteuning. Voor deze ondersteuning zijn we afhankelijk van de bijdragen van particuliere donateurs. We hebben je hulp dus hard nodig!

Vluchtelingen die door hun vlucht gescheiden zijn geraakt van hun gezin, hebben recht op gezinshereniging. Maar zij krijgen geen advocaat in deze ingewikkelde procedure, die soms wel jaren kan duren. Daarom begeleiden wij de gezinnen hierbij.

De hereniging van Titi uit Eritrea met haar kinderen
Nadat Titi van het asielzoekerscentrum naar een eigen woning verhuisde, maakte ze direct de kinderkamer klaar. Maar de opgemaakte bedjes voor haar dochtertje Divorah (7) en zoontje Naeb (6) zouden nog jarenlang leeg blijven. In de video zie je hoe ze na 3,5 jaar de armen van haar kinderen eindelijk weer om haar nek kon voelen.