Velden met een * zijn verplicht.

Hoe bestel je de Wakuli koffie?
Je ontvangt een mail met daarin een speciale link die je naar de bestelpagina van Wakuli leidt. Hier kun je onder andere je gewenste roast en koffiemaling kiezen: bonen, filtermaling, espresso of cups (Let op: geen Senseopads). Nadat je je keuzes hebt gemaakt vindt de betaling en verzending van de koffie plaats via de Wakuli check-out.

Bakkie Doen? in stijl?

Koop nu de speciale Bakkie Doen? mok of eerlijke kwaliteitskoffie van Wakuli. Geniet dan van écht goede koffie in een bijzondere mok

Bakkie Doen? mok
Met deze mok smaakt jouw koffie (of thee) net een beetje beter. Want deze mok staat symbool voor de verbinding in Nederland en geeft vluchtelingen net dat steuntje in de rug dat zij nodig hebben om een plekje te vinden in de Nederlandse samenleving.

Wakuli koffie
Met Wakuli koffie drink jij eerlijke, duurzame koffie waarbij koffieboeren echt meer verdienen en de handel transparant is. Je kunt zelf je eigen smaak en maling bepalen. Hiermee steun je vluchtelingen in Nederland. Van iedere bestelling doneert Wakuli 25% aan VluchtelingenWerk!

Bakkie steun
Met jouw donatie help je vluchtelingen een weg te vinden in de Nederlandse samenleving. VluchtelingenWerk ondersteunt daarbij van aankomst tot zelfredzaamheid.
Als dank voor jouw bijdrage ontvang je nu gratis het Bakkie Doen? koffiereceptenboekje met recepten en koffierituelen van over de hele wereld.