Wil jij Bakkie Doen? steunen?

Op zoek naar veiligheid laten vluchtelingen noodgedwongen alles achter wat hun lief is. Ze komen terecht in een land waar ze niemand kennen en de taal niet spreken. Met de hulp van duizenden vrijwilligers en donateurs helpt VluchtelingenWerk vluchtelingen op weg. Help ook mee en doneer een bakkie! Dankzij jouw virtuele bakkie staan wij klaar om vluchtelingen op te vangen.

Dankjewel!

'Bakkie Doen?' Overal ter wereld gebruikt met koffie om elkaar te leren kennen of bij te praten. De smaak en het ritueel kunnen anders zijn, de betekenis is universeel: koffie verbindt! Dit jaar staat Bakkie Doen? in het teken van #deeljedromen. Mensen die hun thuisland moesten ontvluchten, zijn naar Nederland gekomen met dromen en talenten die zij in willen zetten voor onze maatschappij. De ontmoetingen van afgelopen jaren laten zien dat vluchtelingen en Nederlanders hierin niet zo gek veel van elkaar verschillen. Tijdens het drinken van een lekker kopje koffie worden dromen uitgewisseld en bijzondere gesprekken gevoerd!

Lees meer

VluchtelingenWerk staat klaar voor vluchtelingen:

  • Wij staan in elk asielzoekerscentrum klaar om vluchtelingen in deze moeilijke en emotionele tijd op te vangen.
  • Wij ondersteunen vluchtelingen zowel persoonlijk als juridisch tijdens hun asielprocedure.
  • Wanneer een vluchteling in Nederland mag blijven maken wij hen wegwijs in onze samenleving.
  • Wij komen op voor de belangen van vluchtelingen en zetten druk op het kabinet om hen te beschermen.
  • Wij ondersteunen internationale partnerorganisaties aan de randen van Europa bij de opvang en bescherming van vluchtelingen.

 

Sluiten

Velden met een * zijn verplicht. VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met je privacy.