Embrace the Cultures - 21 oktober 2022

Kom dansen en genieten van muziek & mooie ontmoetingen tijdens ADE!

Op vrijdag 21 oktober van 17:00-21:00 uur wordt in het kader van Amsterdam Dance Event een bijzonder evenement georganiseerd in het azc in Amsterdam Osdorp, ‘Embrace the Cultures’. Een avond voor bewoners en bezoekers, die in het teken staat van samen genieten van muziek, verhalen, dans, zang en lekkere traditionele gerechten.

Muhammad en Edris, twee bewoners van het azc die de avond mede georganiseerd hebben, zullen hun persoonlijke verhaal delen met het publiek. Bewoners en bezoekers worden uitgenodigd om samen hun talenten te laten horen én zien op het gebied van dans en muziek uit hun thuisland. Ook Bakkie Doen? zal natuurlijk niet ontbreken, waarbij vluchtelingen en bewoners onder het genot van een kopje koffie met bezoekers in gesprek gaan. En tot slot zal het Iraanse DJ Duo Vessbroz, tevens ambassadeurs van VluchtelingenWerk, de avond afsluiten met een spetterend optreden. Kortom, een bijzondere avond waarop veel mooie culturen en mensen samenkomen. Wees erbij!

Embrace the Cultures is een initiatief van Music Moves, COA en VluchtelingenWerk Nederland en is bedoeld voor de bewoners van het azc, buurtgenoten en andere dans- en muziekliefhebbers.

Datum : vrijdag 21 oktober
Tijd : 17:00 tot 21:00 uur
Locatie : azc Amsterdam-Osdorp
Adres : Willinklaan 3, Amsterdam

Velden met een * zijn verplicht. VluchtelingenWerk Nederland gaat zorgvuldig om met jeĀ privacy.